- Nově píši zde -

Vánoční atmosféra | CHRISTMAS


Vánoční atmosféra na mě tenhle rok přišla překvapivě brzo. Nejvíc k tomu asi napomohla ta vánoční sobota o které najdete na mém blogu článek tady! 

A co si představím pod slovy vánoční atmosféra? Cítím ji? Vánoční pohoda to je věc kterou si pod tím představím vždycky jako první. Pečení, balení, zdobení to všechno k tomu patří a já to tak moc miluji. Cítím ji silně především s hrnkem teplého čaje se skořicí.

Věta odteď začínám hubnout je o vánocích těžko splnitelná. Hold cukrový nejde prostě odolat. Vždycky toho napečeme strašně moc a stejně to málem sníme před štědrým dnem. Linecký, perníčky, rohlíčky tomu se prostě nedá odolat (tedy jednině že by jste ho neměli rádi). Vždycky když peču, tak u toho poslouchám vánoční písničky. Viz. All I Want for Christmas Is You.


Zdobení prostě miluji a proto jsem si letos nenechal výrobu adventního věnce ujít. Výsledek byl opravdu krásný a zítra se budu zapalovat už třetí svíčka. To to letí. Teď ale doufám že to všechno stihnu, protože popravdě nemám ještě všechny dárky. Letos budu mít v každém dárku pro svého blízkého malé překvápko :)

Tak já doufám že se vám článek líbil a užívejte svátky :)

Co pro vás znamená vánoční atmosféra? Cítíte ji?

Komentáře